Om meg

11 august 2014

eheggelund_smJeg er Evy Finjord Heggelund og kommer fra Skrolsvik i Senja. Etter en lang periode med jobbing innen økonomi, planlegging og ledelse, følte jeg at jeg ville noe mer i livet mitt. Det endte opp med at jeg begynte på ArunA Akademiet og etter 4 år var jeg utdannet psykoterapeut og livsveileder (InnerLife Terapeut). I denne tiden ble jeg også tiltrukket av materialet til Crimson Circle.

Alt dette har vært utrolig viktig for meg. Det har ført til at jeg ser livet på en helt annen måte enn før. Jeg er den jeg er og jeg er en viktig del av den store helheten. Slik alle andre også er det.

For meg er det viktig å være tilstede i livet mitt. Jeg vet at med å velge den bevisste pusten, velger jeg også livet. Da har jeg også mulighet til å skape det livet jeg selv ønsker å ha. Det er dette jeg har lyst til å dele med menneskene. Hvordan en kan bli Mesteren i sitt eget liv.

Jeg er Lærer i Ny Bevissthet og holder regelmessig kurs gjennom Crimson Circle – livsbejaende kurs der du virkelig har mulighet til å endre bevisstheten din. I tillegg har jeg egen praksis der jeg tar imot mennesker som ønsker forandring i livet sitt.

Føler du for å ta kontakt med meg er du hjertelig velkommen til det.