Hjem > Kurs > Englenes reise

Englenes reise

13 februar 2015

Tverlandet, Bodø: 27. – 29. mars 2015Englenes Reise

En dyp personlig reise, formidlet som et eventyr. På denne vakre og intense skolen i regi av Crimson Circle deler Tobias en omfattende historie om vår opprinnelse og vår reise ned til jorden, de ulike fasene, intensjonen bak og mulighetene dette gir oss som enkeltmennesker på jorden i dag. Vi inviteres inn i et ”eventyr” så stort og uventet, og samtidig så berørende og forløsende at det bare må oppleves. Ved å gjenoppleve og endelig forstå vår opprinnelse som engler og de til dels traumatiske erfaringer vår nedstigning til jorden faktisk medførte, og som igjen var med på å skape og definere våre opplevelser i livene her på jorden, kan vi nå gjøre oss fri og tre inn i dette livet med mer glede, ynde og tillit.

Generel informasjon

Denne skolen består av 10 dvd-sesjoner hvor Tobias kanaliserer materialet gjennom Geoffrey Hoppe. Materialet presenteres på engelsk, men med norsk tekst. Din lærere vil støtte prosessen energetisk for integrering og forløsning, bl.a. ved dyp bevisst pust og gruppedeling/samtaler. Dette foregår på norsk.

Tid: 27. – 29. mars 2015
Fredag, 27. mars: registrering fra 16:45 – 17:00
Fredag, 27. mars: 17:00 – 21:00
Lørdag, 28. mars: 10:00 – 17:00
Søndag, 28. mars: 10:00 – 16:00

Sted:
Tverlandet
Bodø

Antall kursdeltakere: maks 5

Pris for Workshop: 495 USD

NB: Det er 25% avbestillingsgebyr dersom avbest. skjer utover 3 dager før workshop. 50% gebyr dersom avbest. skjer innenfor 3 dager før workshop

Overnatting:
Ta kontakt med lærer dersom du trenger informasjon om overnatting.

Overnatting, måltider og evt. transport er ikke inkludert i prisen

Påmelding: Gå til Shaumbra shoppe: www.shaumbrashoppe.com

For mer informasjon, ta kontakt med:

eheggelund_sm
Evy Finjord Heggelund
Lærer i Ny Bevissthet
Tlf.: +47 952 64 976
evy@livsgleden.no