Hjem > Kurs > DrømmeVandrer Liv

DrømmeVandrer Liv

5 februar 2016

dw_life_large_5Buvika utenfor Trondheim: 8. – 10. april 2016

I denne fjerde og siste skolen i DrømmeVandrer-serien beveger Adamus St. Germain seg dypt inn i utfordringene og gledene forbundet med å leve et opplyst liv i fysisk kropp. Som en logisk oppfølging til DrømmeVandrer Død, DrømmeVandrer Fødsel og DrømmeVandrer Oppstigning, inviterer han oss nå til å ta spranget inn i egen realisering av vår guddommelige Jeg Er-tilstand. Opp gjennom historien er det relativt få mennesker som har realisert sin opplysning i fysisk kropp. Men nå, i denne dynamiske tiden her på Jorden, finnes det for første gang en hel gruppe mennesker som har valgt å tre inn i dette vi kan kalle deres mesterskap.

I DrømmeVandrer Liv setter Adamus søkelyset på noen av de temaene som inntreffer i denne helt personlige erfaringen. Temaene som dekkes omfatter bl.a.: Hvorfor du har ventet helt til nå med å gjøre dette valget; Adamus’ egen realiseringshistorie; Den Nye Jorden; Den krystallinske forvandlings-flammen; Historien om Jesu’ forvandling. Videre temaene multidimensjonalitet og skapelse; livet på Jorden; din nye kropp og ditt nye sinn; samt det å leve ”in grace” og mye mer. Adamus tar også for seg begrensningene ved å være menneske på jorden, og hvordan vi kan komme forbi disse.

DrømmeVandrer Liv er en skole for de som er rede til å tre inn i oppstigning i fysisk kropp, og derved virkelig feire livet her på jorden. Materialet kanaliseres av Adamus St. Germain, gjennom Geoffrey Hoppe, og støttes energetisk av 44 Oppstegne Mestere. I tillegg har vi glede av flere Merabher, understøttet av den inspirerte musikken til Yoham.

Språk: Dvd’ene formidles på engelsk, med norsk undertekst. Deling og informasjon på norsk.
Et komplett dokument av alle kanaliseringene utdeles på slutten av skolen.

Se gjerne Introduksjonsvidioen om DrømmeVandrer Liv:

Generel informasjon:

Tid: 8. – 10. april 2016
Fredag, 8. april: registrering fra 09:30 – 10:00
Fredag, 8. april: 10:00 – 16:00
Lørdag, 9. april: 10:00 – 17:00
Søndag, 10. april: 10:00 – 16:00

Sted:
Buvika

Deltagerantall: Maks 6 deltakere

Pris: 495 US Dollar
*25% avbestillingsgebyr dersom avbest. skjer før 3 dager før kurset. (avbestillingsgebyr utgår dersom gavekort aksepteres)
*50% avb.gebyr dersom avbest. skjer innenfor 3 dager før kurset (25% hvis gavekort aksepteres)

Overnatting, måltider og evt. transport er ikke inkludert i prisen

Påmelding: www.shaumbrashoppe.com
www.shaumbrashoppe.com

For nærmere informasjon angående kurset, kontakt oss lærere

NB: Dersom du allerede har tatt dette kurset og ønsker å repetere det, vær så snill å kontakte lærer før du registrerer deg. Du vil da få en link slik at du kan registrere deg og betale halv pris

For info. kontakt:

Lærer i Ny Bevissthet
Evy Finjord Heggelund
Tlf.: +47 95264976
evy@livsgleden.no

Lærer i Ny Bevissthet
Eva Storrusten
Tlf.: +47 94894953
eva@storrusten.no