Hjem > Generelt > Velkommen

Velkommen

9 september 2009

Velkommen til Livsgleden

Glede kan være så mangt. For meg er den største gleden simpelthen å være til, være her på denne fantastiske jorda vår. Gleden over årstidene, å se syklusen naturen går gjennom. Hvor vakkert det er når trærne våkner til liv. Fra å se de står der stive og kalde, til å se de våkner opp etter vinterens dvale, og tilslutt står de der duvende, bevegelige, fulle av nydelige grønne blader – fulle av liv.

Slik er det med oss også. Vi går og gjennom sykluser. Vi blir født, vokser opp, blir gamle og så tilslutt forlater vi igjen. Hvor rørende det er å se et nyfødt barn. Hvor glad jeg blir når jeg ser barn leker og hører jubelen deres. Hvor vakkert det er å se mennesker som er gode mot hverandre.hvit fugl

Vi er i en tid da alt endrer seg utrolig fort, se bare på finanskrisen og valget i USA. For en utrolig glede jeg følte da Barack Obama ble valgt til president. En ny tid – nye muligheter – ny bevissthet.

Dette er det Livsgleden tilbyr. Nye muligheter. En ny måte å se deg selv og livet på. En mulighet til å bringe mer glede inn i livet ditt.