Hjem > Kurs > DrømmeVandrer Skolen om Døden

DrømmeVandrer Skolen om Døden

15 desember 2016

Svelvik/Drammen: 20. – 22. januar 2017

DWdeathI DrømmeVandrer Skolen om Døden blir det gitt detaljert informasjon om hva som skjer før, under og etter at du har gått over til den andre siden. Da jeg tok DrømmeVandrer Skolen var det som om jeg endelig kunne slippe en byrde; en frykt for å ikke bli gammel, en frykt for å miste mine kjære, en frykt for døden. Jeg visste bare at denne visdommen vil jeg være med å formidle videre til menneskene. Og det å lære å bli en DrømmeVandrer, var en gave jeg gav til meg selv.

En drømmevandrer er en person som er til stede for den døende i total aksept. Drømmevandreren opptrer simpelthen som en hjelper og veileder, som en trygg og god venn. Drømmevandring er ingen religiøs proses, og drømmevandreren er ikke involvert i noe spesielt trossystem. Klienten tillates å skape sin egen unike, åndelige erfaring av dødsprosessen. Til slutt vil drømmevandreren føre dem mot Blomsterbroen og herfra følger engler dem på den siste delen av reisen.

Skolen inkluderer 8 DVD’er med kanaliseringer på engelsk, av Adamus Saint-Germain fra Crimson Rådet, formidlet gjennom Geoffrey Hoppe. Kursdeltakerne får en komplett norsk oversettelse av kanaliseringene etter gjennomført kurs. Du vil også bli ledet gjennom en virkelig drømmevandring sammen med Adamus. Jeg er sertifisert drømmevandrer lærer og legger stor vekt på å skape et trygt rom gjennom bl.a. bevisst, tilstedeværende pust.

Denne skolen passer for deg som bl.a. ønsker å:

  1. Lære mer om deg selv
  2. Vite mer om det som skjer i overgangen til andre riker
  3. Forløse frykt og blokkeringer omkring død
  4. Bli en utøvende drømmevandrer

Praktisk Informasjon

Sted:
Svelvik/Drammen

For nærmere informasjon angående sted og overnatting, kontakt min vertinne Eva Storrusten, tlf: +4794894953, e-mail: eva@storrusten.no

Pris for Workshop: $495 USDollar.

(25% avbestillingsgebyr dersom avbest. skjer utover 3 dager før workshop. 50% avb.gebyr dersom avbest. skjer innenfor 3 dager før workshop)

Overnatting, måltider og evt. transport er ikke inkludert i prisen

Påmelding: Link til Shaumbra shoppe: www.shaumbrashoppe.com

Tidspunkt: 20 – 22. januar 2017

Fredag: Registrering kl 09.30 – 10.00
Fredag; Kurs: kl 10.00 – 17.00
Lørdag: kl 10.00 – 17.00
Søndag: kl 10.00 – 16.00

Antall: maks 6 deltakere

Se gjerne introduksjonsvideoen:
www.youtube.com

For mer informasjon om kurset, ta kontakt med meg.