DrømmeVandrer Skolene

10 august 2014

Generelt informasjon om DrømmeVandrer Skolene.

Disse 3 dagers skolene tar for seg syklusen om døden, fødselen, oppstigningen og Livet. Hver skole gir deg en ny og detaljert forståelse av disse viktige områdene i livet vårt, både fysisk og åndelig. Skolene tilby en mulighet til å gi slipp på gammel frykt og misforståelser, og vil hjelpe deg å nyte livet på en helt ny måte.

DrømmeVandrerSkolen om Døden

«Drømmevandring – en veileder på reisen»hegg

Vi har alle et eller annet forhold til døden, og før eller siden må vi alle forholde oss til den. Men dypt i mange av oss, ligger det en frykt og en angst for døden, som gjør at vi helst ikke snakker om den. Noen forbinder døden med svakhet eller straff. De syke og de som er gamle, blir plassert på sykehus eller pleiehjem, hvor behandlingen hovedsakelig består av medisinering med liten oppmerksomhet på den psykiske – åndelige delen av menneske.

Begravelsen markerer enden på reisen her på jorden. Men det er også en begynnelse på en ny reise for den som er død – deres spirituelle liv i en ikke fysisk verden. Hva som skjer i denne verden varierer, og kommer an på deres tro og overbevisning og deres nivå av bevissthet. Dette kan være en spesielt ensom og ubehagelig tid for mange.

Drømmevandrere er trent til å ekskortere deres klient gjennom den forvirrende ikke fysiske verden. De er der for å støtte og berolige deres klient. De gir en følelse av sikkerhet og balanse i dødsprosessen . Hvis klienten velger det, så leder drømmevandreren sin klient helt frem til ”Blomsterbroen”, dette som er «inngangsporten» til de høyeste englerikene. Dette er hvor de reneste englene – de himmelske familier – vil ta godt i mot dem og ønske dem velkommen tilbake.

Drømmevandring er ingen religiøs prosess. Drømmevandreren er ikke involvert i noe spesielt trossystem. De opptrer simpelthen som en hjelper og veileder, som en trygg og god venn, som et «fyrtårn av lys», i total aksept. Ingenting skal heales eller endres på.

Enten du er kristen, jødisk, muslim, eller ikke tilhører noen spesiell religion og ikke noen spesiell tro om livet etter døden, så kan drømmevandreren likevel være der som en støtte i det som ofte kan være en forvirrende og mørk tid.

Professor Adamus Saint-Gemain sier: ”Jeg vil at dere skal forstå at det er så mye mer involvert i hele temaet som DrømmeVandrer Skolen består i, som du slett ikke kan forestille deg før du har opplevd den.”

 Andre som har deltatt i DrømmeVandrer Skolen har uttrykt følgende:

  • ” Dere vil aldri se på livet på samme måte, etter at dere har gått igjennom drømmevandrings-prosessen”.
  • ”Virkelig fantastisk! Jeg vil anbefale alle som er klar for det. Det gir både perspektiv og kontinuitet på vår eksistens som åndelige vesener, både i og utenfor fysisk form”.
  • ”Den mest fantastiske og intense åndelige erfaring jeg noen gang har hatt”.
  • ”Jeg fant det kjempeflott, utfordrende, trist, svært, svært vakkert, fantastisk, fullgjørende, morsomt….,Jeg kan fortsette og fortsette.., vanskelig å dekke med ord. Jeg er takknemlig for erfaringen. Jeg ærer meg selv mer på grunn av det, og jeg velger nå å leve livet mitt anderledes”.

Jeg er Evy Finjord Heggelund og jeg tok DrømmeVandrer Skolen i mars 2006 med Geoffrey Hoppe og Linda Benyo som lærer. For meg var dette en utrolig flott opplevelse. Jeg opplevde dette med drømmevandring som en veldig vakker opplevelse og en ny måte å forholde seg til døden på. En måte som tar bort frykten og lar oss forstå at døden er en helt naturlig prosess.

Og det å kunne få være til for min egen mor og min svigerinne i deres dødsprosess, har vært utrolig vakkert for meg.

I mars 2007 tok jeg lærerdelen og er nå lærer i DrømmeVandrer Skolen om døden. Jeg holder kurs i Buvika og ellers rundt om i landet.

Om du ønsker mer informasjon angående drømmevandring ved død, ta gjerne kontakt.

DrømmeVandrer Skolen om FødselenDW Birth Graphic

DrømmeVandrer Skolen om Fødselen skolen gir grundig innsikt og veiledning i hva som skjer før fødselen.

Fødselen er ikke bare en medisinsk og fysisk erfaring; Den er også en del av en mirakuløs åndelig prosess som lar sjelen komme inn i kroppen. En drømmevandrer – Fødsel assistent, kalt Adoula, blir trenet i å arbeide med fremtidige foreldre, for å utvikle en dyp og åndelig forbindelse med barnet før det faktisk fødes. Skolen legger spesiell vekt på betydningen av «bevisst» fødsel, pusteteknikker, rollen foreldrene har og det å være en profesjonell Adoula. Som Adoula blir du en svært viktig støttespiller i denne fødselsprosessen.

DrømmeVandrer Skolen om OppstigningenDWA-logo

I denne intense tre-dagers skolen, vil Adamus Saint Germaine presentere prosessen med å gå gjennom en “ I-kroppen oppstigning”.

Dette hender når et menneske tillater å gjenforene seg med sin gudommelighet mens en fortsatt er her på jorden. Adamus sier dette er den vanskeligste, men også den helligste prosessen et menneske noensinne vil gå gjennom.

DrømmeVandrer Skolen om Oppstigningen er en spesiell opplevelse, på mange plan. Den er personlig og handler om ditt liv og viktigheten av å være tilstede i livet her og nå. Det inkluderer følelser, tvil, tillit, aksept, om å ta bevisste valg og mye, mye mer.

DrømmeVandrer Skolen om LivetDWL-logo

DWL