Livsveiledning

11 august 2014

Jeg tror vi alle blir født med masse visdom. Men gjennom oppveksten lærer vi å legge lokk på mye av den. Dette gjør vi blant annet for å tilpasse oss omgivelsene, kulturen vi vokser opp i.

Så mange av disse erfaringene fører oss langt bort fra den vi egentlig er, og livet kan etter hvert bli veldig vanskelig. Mange har stramme muskler og diverse andre vondter, andre er konstant slitne. Mange har dårlig tro på seg selv og noen sliter med depresjoner. Det kan være de har mistet noen de er glad i, eller de føler de ikke strekker til verken heime eller på jobb. Andre har angst. I verste fall blir de syke og noen møter til og med ”veggen”.

Vi har alle våre trossystemer og tankeforestillinger. Vi kan være 100% sikker på at ting er sånn eller sånn, men i ettertid så viser det seg at det faktisk ikke var slik.

Alt dette er en del av livet, og for mange er det lett å bli sittende fast i en vanskelig situasjon. Jeg tror vi alle har muligheten til å endre på tilværelsen. Det vanskeligste er kanskje å se hva som kan gjøres. Ofte er det utrolig lite som skal til. Har du viljen til å jobbe med deg selv, så har du mulighet til å endre livet ditt vesentlig.

Det jeg kan bidra  med er nye synsvinkler, trygghet og erfaring. Jeg jobber intuitivt og pusten er det viktigste redskapet. Med den bevisste pusten får vi tilstedeværelse – i nuet og sammen skaper vi et trygt rom der alt kan skje. Å tillate de vonde følelsene som kommer opp, puste de inn og la de få sirkulere i kroppen, kan føre til store endringer. For det handler egentlig om tilstedeværelse, bevisstgjøring, aksept, tillatelse og om å ta egne valg.

Det gir meg utrolig glede å jobbe med mennesker, men den største gleden får jeg når menneskene oppdager at det er gjennom egen tilstedeværelse i prosessen de oppnår varige resultater.

Ta gjerne kontakt for nærmere avtale.

Priser:
55 min kr 600,-
85 min kr 850,-

———————————